Trei copiii mici și o femeie, răniți după ce vântul a răsturnat toboganul gonflabil, în Brașov

FOTO cu rol ilustrativ: captura video @B1 TV
FOTO cu rol ilustrativ: captura video @B1 TV

Patru persoane, între care și trei minori sub 6 ani, au fost rănite după ce un tobogan gonflabil a fost luat de vânt. Brașovul se află sub Cod galben de instabilitate atmosferică.

O femeie și trei minori, cu vârste de 2 ani, 4 ani și, respectiv, 6 ani, au fost răniți, duminică, în localitatea Tohanul Nou, după ce un tobogan gonflabil a fost luat de vânt, a anunțat ISU Brașov.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat două echipaje de stingere cu apă și spumă, dintre care unul cu modul de descarcerare, trei echipaje ale SMURD și o ambulanță a SAJ Brașov.

”La sosirea echipajelor de intervenție la fața locului au fost identificate 4 victime conștiente dintre care un adult (persoană de sex feminin, în vârstă de 30 ani) cu suspiciune fractură deschisă la membru superior și trei minori, cu vârste de 6 ani, 2 ani și 4 ani cu traumatisme cranio-faciale și escoriații, fiind în evaluate medical”, a precizat sursa citată, scrie Agerpres.

Reamintim că județul Brașov se află sub avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică. ”Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (rafale de 55...65 km/h), izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp”, au transmis meteorologii ANM.

Citește și: Vijelia a stricat Ziua Copilului la Oradea. Vântul a răsturnat două tobogane gonflabile, iar mai mulți micuți au fost răniți / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel