Trei eleve și o mamă s-au bătut în fața școlii

Foto: captură video Facebook
Foto: captură video Facebook

O femeie de 38 de ani şi 3 minore, două de 15 ani şi una de 14 ani, toate din municipiul Tecuci, sunt cercetate în cadrul unui dosar penal pentru infracțiunile de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

O femeie de 38 de ani si 3 minore, doua de 15 ani si una de 14 ani din municipiul Tecuci sunt cercetate în cadrul unui dosar penal pentru infracțiunile de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cele trei minore, două din clasa a IX a şi cealaltă de 14 ani din clasa a VIII a a unei şcoli generale au fost implicate într-o altercaţie în timpul unei pauze. Fetele s-au luat la bătaie pe stradă în apropierea şcolilor în care învaţă, iar bătaia a fost filmată de alţi elevi care au postat înregistrarea pe reţelele de socializare.

Potrivit poliţiştilor, sesizaţi să intervină prin apelul de urgenţă 112, la un moment dat, în bătaie a intervenit mama uneia dintre minore care a lovit-o cu palmă pe minora de 14 ani.

Toţi cei implicaţi sunt, în momentul de faţă, cercetaţi de poliţişti. Şi Inspectoratul Şcolar Judeţean s-a autosesizat, elevele urmând să fie consiliate de psihologi şcolari, au transmis reprezentaţii instituţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel