Trei greşeli grave pe care le faci când găteşti peşte. Nu ţi-a spus nimeni asta până acum

Toată lumea ştie cât de sănătos este peştele.  Puţine gospodine ştiu să-l gătească aşa cum trebuie. Vă prezentăm cele mai grave greşeli pe care le fac majoritatea bucătăreselor. 

Iată care sunt cele mai grave greşeli pe care le fac bucătăresele


Îl puneţi în tigaie așa cum l-aţi cumpărat

Multe gospodine pun peştele în tigaie aşa cum l-au cumpărat, fără să-l cureţe sau să-l felieze corespunzător. Dacă este un pește mic, cum ar fi hamsia, îl putem prăji întreg dar mai întâi trebuie să-l curățăm. Dacă este un peşte mare, trebuie să-l feliem cu un cuţit adecvat. 

Citeşte şi Cum să cureţi usturoiul într-un minut. Acesta este secretul

Nu-l uscați înainte de a-l găti

Înainte de a-l pune în tigaie, peştete trebuie uscat foarte bine. În acest fel, peştele va fi gătit mai bine. 

Puneţi sare înainte de a-l găti 

Peştele îşi va pierde gustul dacă îl săraţi înainte să-l puneţi în tigaie. Acesta nu va mai fi la fel de suculent. Astfel că, marii bucătari recomandă să adăugaţi sare peştelui numai după ce l-aţi gătit. 

Citeşte şi Omletă cu cartofi, cea mai uşoară şi gustoasă reţetă. Este gata în doar câteva minute

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel