Toată lumea face piure de cartofi, însă foarte puţine persoane îl prepară corect. Secretul constă în doar trei lucruri.
Foloseşte întotdeauna apă rece
Pentru a pregăti un piure bun, mai întâi vom spăla cartofii și îi vom fierbe la foc mic şi cu un praf de sare. Foloseşte întotdeauna apa rece.
Adaugă unt
După ce s-au fiert cartofii, se scurg de apă şi se zdrobesc, apoi se adaugă unt rece. În acest fel, aroma va fi mult mai intensă. Se amestecă până când se obţine o pastă omogenă.
Adaugă un strop de lapte
Laptele este un alt secret al bucătarilor. Adaugă un strop de lapte călduţ, iar piureul tău va fi mult mai cremos.
Cu aceste trei trucuri piureul va avea o textură plăcută şi va fi delicios.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu