Marțea neagră pe șosele. Șase morți în accidente, în numai câteva ore

Șase oameni au murit și alți șase au fost răniți, marți dimineața, în accidentele produse în Vâlcea, Argeș și București. 

Un accident deosebit de grav s-a produs, marți dimineața, la intrarea în Pitești. O ambulanță privată BGS, care transporta bolnavi la dializă, s-a ciocnit frontal cu un autoturism BMW, care a intrat pe contrases. Doi pacienţi din ambulanţă au murit, iar cinci persoane sunt rănite, dintre care care una foarte grav.

Tot marți dimineața, un șofer a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă și a ieșit de pe carosabil, intrând în peretele unei case. Accidentul s-a produs în orașul Bălceşti, din județul Vâlcea, și s-a soldat cu decesul a trei persoane.

Șoferul, soţia şi fiica sa au murit pe loc, iar soacra bărbatului a fost trasportată la Spitalul de Urgenţă Craiova, cu multiple traumatisme. Din primele informaţii, se pare că şoferul se grăbea să ajungă la Aeroportul Otopeni din Bucureşti, soacra acestuia urmând să plece în Spania.

De asemenea, în București, o studentă de 24 de ani a fost omorâtă pe o trecere de pietoni de un tânăr care a părăsit locul aciidentului, acesta fiind găsit la un prieten în comuna Roșu.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel