Trei persoane au murit într-un accident în Sibiu. Traficul rutier și feroviar sunt oprite

FOTO: Freepik @shyachlo
FOTO: Freepik @shyachlo

Un TIR a intrat într-un autoturism, apoi a căzut de pe un viaduct, pe centura orașului sibian Avrig. În urma accidentului, trei bărbați au decedat.

Trei persoane au decedat vineri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe drumul național DN1, pe centura orașului Avrig, când un TIR a intrat într-un autoturism, din cauza exploziei la o roată, după care a căzut de pe un viaduct, în apropiere de terasamentul căii ferate, a anunțat Poliția Sibiu, scrie Agerpres.

”Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale sunt la fața locului pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului.

Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime. Trafic feroviar este blocat și pe magistrala 200 Sibiu - Brașov”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

În urma accidentului au rezultat trei victime, toți bărbați, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, Andreea Ștefan.

Doi dintre bărbații morți erau în autoturism, iar al treilea este șoferul TIR-ului. 

A fost blocat atât traficul rutier în zonă, dar și circulația trenurilor pe magistrala Sibiu - Brașov, a transmis Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Mașină căzută de pe pod, în Cluj-Napoca

Un accident rutier cu două autoturisme, dintre care unul răsturnat și rămas ”într-o dungă”, a avut loc joi in depoul de troleibuze de pe str. Aurel Vlaicu, din Cluj-Napoca.

La fața locului au acționat două autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism căzut de pe pod cu o persoană în vârstă de aproximativ 70 de ani, care a rămas blocat în autoturism și care prezenta multiple traumatisme, în stare de conștiență și cooperant, scrie presa locală.

Citește și: O adolescentă a fost lovită de mașina de Poliție pe trecerea de pietoni, la Constanța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel