Trei suspecți de trafic de droguri de mare risc, depistați și reținuți în 2 Mai

FOTO cu rol ilustrativ: Freepik
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik

Cele trei persoane aveau asupra lor mai multe tipuri de droguri de mare risc, de la ecstasy la canabis.

Trei persoane, suspectate de trafic de droguri, au fost reținute după ce autoturismul în care se aflau a fost oprit de polițiștii rutieri, în localitatea 2 Mai, fiind găsite circa 100 de grame de canabis, a informat vineri Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța, scrie Agerpres.

Ulterior, în urma unor percheziții domiciliare, polițiștii au găsit și alte cantități de droguri.

Potrivit sursei citate, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a trei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și complicitate la trafic de droguri de risc.

În sarcina uneia dintre persoane s-a reținut și comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc.

Citește și: Dana Marijuana, prinsă drogată la volan. A fost depistată pozitiv la canabis și amfetamine. Se afla în apropierea localității 2 Mai

Persoanele în cauză au fost depistate, în noaptea de 21 spre 22 august, de către un echipaj de poliție rutieră, în timp ce se deplasau cu un autoturism, în stațiunea 2 Mai, iar la controlul efectuat au fost descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame canabis.

”Ulterior, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județele Constanța, Giurgiu și în municipiul București, fiind descoperite și ridicate 100 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), cantități de amfetamină (drog de mare risc), ketamină (drog de risc), 21 de comprimate ce urmează a fi analizate, precum și alte mijloace de probă”, se mai arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanța.

Pe 22 și 23 august, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea celor trei persoane, pentru 24 de ore, suspecții urmând să fie prezentați judecătorilor Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Procesul lui Vlad Pascu, amânat. Care este noul termen de judecată în cazul 2 Mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel