Trei TIR-uri, implicate într-un accident grav. Trafic deviat - UPDATE

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață. Trei camioane au fost implicate, iar traficul a fost blocat total.

UPDATE - Conform Centrului Infotrafic, în urma accidentului, circulaţia va rămâne oprită pe DN 28 până în cursul după-amiezii, pentru efectuarea manevrelor de tractare a autovehiculelor implicate, traficul rutier fiind deviat pe rute ocolitoare, respectiv Bohotin - DJ 244F – Grozeşti - DJ 249 - Osoi.

- Știrea inițială - 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe DN 28 Albiţa – Iaşi, la kilometrul 111, pe raza localităţii Răducăneni, judeţul Iaşi, din cauza unui accident în care au fost implicate două autotrenuri şi un autocamion.

Două persoane au fost rănite, iar o alta a decedat. Mai multe echipaje de ambulanță au fost trimise imediat la fața locului. 

”Două victime sunt încarcerate, s-a deplasat un echipaj de descarcerare, două ambulanțe SMURD, dar și alte forțe de intervenție. În total, 24 de cadre militare. Intervenția este în desfășurare”, a declarat plt. maj. Gabriel Covăsneanu, de la ISU Iași, pentru DC News.

Poliția rutieră a deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările pentru a vedea exact cine se face vinovat de producerea accidentului. 

Vezi și: 

Dezinfectanți contrafăcuți, percheziții. Pintea: Aceste produse mai există în spitale

Percheziții de amploare la firme care comercializează dezinfectante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel