Tren Gara de Nord - Aeroportul Otopeni. Cristi Balaj: Gică Popescu a luat planşele şi le-a aruncat

Gară
Gară

Fostul arbitru Cristi Balaj a vorbit despre proiectul căii ferate dintre Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni şi a declarat că Gică Popescu s-a enervat la un moment dat pe autorităţi. 

”Mie îmi este ușor să vorbesc. Nu am făcut politică niciodată. Am constatat că s-a început foarte târziu. Cei care au avut inspirația de a îl invita pe Gică Popescu să conducă au fost foarte inspirați. Au rămas impresionați de nivelul de cunoștințe pe care acesta le are. Proiectul se afla într-un statut de implementare. Acum trei ani am fost într-o mare întârziere. 

Îmi permit să vorbesc de Gică Popescu pentru că nu este un om politic. Este consilierul premierului, nu a acceptat să fie plătit. Nu vă imaginați cât de mult a contat. L-am văzut cum s-a certat cu oameni politici. A avut un rol major de fiecare dată. Nu vă ascund faptul că a participat când s-a discutat de proiectul căii ferate. A luat planșele și le-a aruncat pe jos când cei de la Ministerul Transporturilor spuneau că nu există timp suficient. Au fost piedici.”, a declarat Cristi Balaj la Realitatea Sportivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel