Trendul masculului Sigma: Iată noul portret al unui bărbat irezistibil. Ai aceste calități?

Fotografie de la Andrea Piacquadio: Pexels
Fotografie de la Andrea Piacquadio: Pexels

”Masculul Sigma”: Ai auzit vreodată despre asta? Să punem puțină ordine în acest trend.

Așa cum femeile încearcă să adere la standarde fizice absurde, în convingerea că acest lucru le face irezistibile și bărbații au standardele lor, iar unul dintre cel mai nou este ”masculul Sigma”.

Conceptul de ”mascul Sigma” pare să fi fost creat la începutul anului 2010 de activistul și scriitorul Theodore Robert Beale. Potrivit teoriilor sale, bărbații sigma s-ar afla la vârful piramidei socio-sexuale, iar acest lucru i-ar face irezistibili pentru femei.

Potrivit Focus, fenomenul înfățișează o societate în care bărbații se află în concurență constantă între ei pentru a-și afirma superioritatea.

Portretul unui mascul Sigma

Acestea sunt câteva caracteristici care sunt adesea atribuite ”masculului Sigma”:

- Independent și nonconformist: bărbatul sigma acționează autonom, nu este dependent de ceilalți și nu aderă cu ușurință la normele sociale.

- Rezervat și introspectiv: Masculul sigma este misterios, greu de citit și predispus să reflecteze asupra propriilor gânduri și sentimente interne.

- Inteligent și auto-învățat: are o inteligență peste medie, gândește critic și învață în mare măsură prin auto-studiu

- Adaptabil: Masculul sigma se adaptează cu ușurință la diferite situații și medii, integrându-se în diferite grupuri fără a atrage prea multă atenție.

- Strategist calificat: bărbatul sigma are un talent natural pentru strategie și planificare, pe care îl folosește pentru a-și atinge obiectivele.

Sfatul nostru, indiferent că este forba de femei sau de bărbați, este să încercăm să renunțăm la etichete și la standarde care sunt deseori generataore de presiune și de discriminare în societate.

În loc să ne concentrăm pe etichete ar fi mai util ca atât bărbații cât și femeile să încerce să-și dezvolte stima de sine, empatia și abilitățile de comunicare, calități mult mai apreciate și utile în relațiile interumane.

Citește și: Ce își doresc femeile să NU mai facă bărbații? Inteligența artificială a generat mult așteptatul răspuns

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel