Trenul care circula spre aeroportul Henri Coandă a fost oprit. Călătorii au riscat să își piardă zborurile

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Află mai multe despre incidentul care a oprit trenul care mergea către Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a transmis un comunicat prin care informează că traficul feroviar între stațiile Mogoșoaia și Pajura a fost reluat începând cu ora 9:45. A fost retras automotorul defect de pe linie în stația Mogoșoaia.

Astăzi, în jurul orei 8:38, trenul 7038 care circulă între stațiile București Nord - Urziceni s-a blocat între stațiile Pajura și Mogoșoaia. Până la momentul în care a sosit un automotor de ajutor care să retragă garnitura defectă, trenurile R 7915 (București Nord – Aeroport) și R 10108 (Aeroport – București Nord) au staționat temporar în Pajura, respectiv Mogoșoaia.

„Adresăm scuze călătorilor pentru întârzierile înregistrate pe relația București Nord – Aeroport și retur și și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București a acordat tot suportul tehnic necesar operatorului național CFR Călători pentru remedierea situației și restabilirea în condiții normale a traficului spre și dinspre Aeroport”, a transmis compania CFR în comunicat.

Incidentul a provocat întârzieri pentru trenul care circula din Gara de Nord spre Aeroportul Internațional Henri Coandă. A existat riscul ca oamenii care călătoreau pe ruta care a fost blocată să își piardă zborurile din cauza acestui incident.

Captură de ecran / Foto: Mersul trenurilor CFR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel