Trenul Regio 9134 defect blochează traficul feroviar între Craiova și Calafat

FOTO cu rol ilustrativ: DC News
FOTO cu rol ilustrativ: DC News

Un tren Regio s-a defectat și blochază circulația feroviară pe relația Craiova - Calafat.

Circulația feroviară este închisă la această oră pe secția CF Craiova - Calafat, din cauza defectării unui tren Regio între stațiile Băilești - Portărești, anunță Compania Națională Căi Ferate CFR, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei, trenul Regio 9134, care circulă pe relația Calafat - Craiova, a rămas defect în jurul orei 08:12, în linie curentă, între stațiile Băilești și Portărești.

”Până la sosirea locomotivei de ajutor din Craiova, necesară pentru retragerea garniturii defecte, trenul R 1091, care circulă în relația Craiova - Golenți Frontieră, staționează temporar în Portărești, de la ora 08:20.

CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că reînscrierea în circulație a trenurilor staționate temporar este condiționată de sosirea locomotivei de ajutor pentru garnitura defectă și retragerea acesteia din linie curentă, operațiuni desfășurate de personalul operatorului național CFR Călători”, se mai arată în comunicatul menționat.

Citește și: Două rute CFR vor avea peste două ore de întârzieri din cauza unui deranjament provocat de un tren privat de călători la ieșire din stația Filiași

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel