”Tricolorii”, încurajați de militarii români detașați în Kosovo, înainte de meciul din Liga Națiunilor: Ați făcut România mai frumoasă

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

România va juca, în deplasare, cu reprezentativa Kosovo în prima etapă a Ligii Națiunilor.

Naționala de fotbal a României va avea astăzi primul meci oficial după turneul reușit de la EURO 2024, când a ajuns până în faza optimilor de finală. Astfel, înainte de meciul din această seară, cu reprezentativa Kosovo, în cadrul primei etape a noii ediții a Ligii Națiunilor, jucătorii ”generației de suflet” au fost încurajați de un grup de militari români detașați la baza NATO din Prishtina.

Citește și: Stanciu și Lucescu, declarații înaintea meciului cu Kosovo: Drumul nostru către Cupa Mondială începe de mâine. România depune toate eforturile pentru un pas înainte

”După antrenamentul oficial de aseară (n.r. - joi seara), echipa națională a avut parte de un moment special la sosirea la hotelul din Kosovo. Un grup de militari români detașați la baza NATO din Prishtina i-a așteptat pe tricolori pentru a-i saluta și a le arăta susținerea. Tricolorii au fost impresionați de gest și s-au fotografiat alături de militarii noștri, oferindu-le autografe și mulțumiri", informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

"Vă mulțumim frumos, suntem alături de voi și vă susținem. Ați făcut România mai frumoasă prin ce ați realizat în Germania (n.r. - la EURO 2024)" a fost mesajul transmis de militarii români, conform Agerpres.

Echipa națională a României întâlnește Kosovo, în această seară, de la ora 21:45, pe Stadionul Fadil Vokrri din Prishtina, în cadrul primei etape a noii ediții a Ligii Națiunilor.

Partida dintre Kosovo și România se dispută de la ora 21:45 și va fi transmisă în direct la Antena 1 și Radio România Actualități, potrivit FRF.

Citește și: ”Mă uit cu foarte mare atenție la voi”. Pe ce jucători a pus ochii Mircea Lucescu, după un antrenament la Buftea

Cei 23 de ”tricolori” pe care Lucescu mizează la revenirea pe banca tehnică, după 38 de ani

Mircea Lucescu, noul tehnician al naționalei, care a revenit pe banca tehnică după aproape patru decenii, se va baza pe următorul lot pentru meciul din această seară.

Portari: Florin Niță, Ștefan Târnovanu, Laurențiu Popescu;

Fundași: Andrei Rațiu, Cristian Manea, Andrei Burcă, Radu Drăgușin, Virgil Ghiță, Nicușor Bancu;

Mijlocași: Deian Sorescu, Dennis Man, Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Marius Marin, Darius Olaru, Ianis Hagi, Valentin Mihăilă, Florinel Coman, Alexandru Mitriță, Andrei Artean;

Atacanți: Denis Drăguș, George Pușcaș, Denis Alibec.

Într-o altă partidă din cadrul aceleași competiții, prima reprezentativă va juca împotriva Lituania, în 9 septembrie, de la ora 21:45, pe Stadionul Steaua din București.

Următoarele meciurile din Liga Națiunilor vor avea loc în octombrie și noiembrie, astfel:

Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45: Cipru - România

Marți, 15 octombrie 2024, 21:45: Lituania - România

Vineri, 15 noiembrie 2024, 21:45: România - Kosovo

Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45: România - Cipru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel