Trofeul Europa League în Piaţa Universităţii - GALERIE FOTO

Trofeul Europa League este expus în pasajul din Piaţa Universităţii până joi noapte,la ora 2:00,urmând să fie mutat în centrul vechi,vineri dimineaţă.

Faimoasa cupă este în permanenţă păzită de mai mulţi angajaţi ai firmei de pază BGS şi de alţi doi oameni delegaţi pentru a o supraveghea.Cei interesaţi se pot apropia de trofeu pentru a face poze lângă acesta,fiind destul de greu să reuşeşti acest lucru în alte circumstanţe.

Trofeul Europa League are o semnificaţie  importanţă pentru iubitorii fotbalului,deoarece prin acordarea acestuia este desemnată una dintre cele mai importante echipe ale Europei din anul respectiv.Cupa cântăreşte 15 kilograme şi este făcută din argint pur şi marmură la atelierele Bertoni din Milano.

Simbolul competiţiei Europa League a fost prima dată expus în Piaţa George Enescu,apoi în Băneasa Shopping Center şi Piaţa Universităţii,dar drumul trofeului nu se opreşte aici.Începând de joi va fi expusă în Centrul Vechi (Lipscani) (20-22 aprilie),apoi în Caminele Politehnicii (23-26 aprilie),Arena Nationala (27-29 aprilie),Primaria Capitalei (30 aprilie -1 mai),Sediul SEAT (2-3 mai),Parc Unirii (4-6 mai),COSR (7 mai).

Echipa câştigătoare din 2011 a fost FC Porto,iar în acest an,câştigătoarea va fi desemnată în România,pe Arena Naţională,în data de 7 mai.

Pentru microbiştii români au fost destinate 20.000 de bilete,dar aceastea au fost epuizate încă de la sfârşitul anului trecut.

autor:Cristina Răduţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel