Trofeul „Victor Hănescu” a ajuns în faza sferturilor de finală la simplu și a semifinalelor la dublu

competitie foto 2
competitie foto 2

Trofeul Victor Hănescu, turneu de Categoria A, din Circuitul Național al Federatiei Romane de Tenis, a ajuns în faza superioară a competiției. În turul unu la categoria 12 ani – fete, pe primele 3 poziții s-au clasat Ramona-Eva Chivu, Mihaela Marculescu și Tania Mare; cele trei au reușit să rămână în fruntea clasamentului și in cadrul turului al doilea: Eva Chivu a învins-o pe Andreea Mihai cu 6-0, 6-2. Mihaela Marculescu s-a remarcat printr-o victorie cu 6-0, 6-0 iar Tania Mare a câștigat cu scorul 6-3, 6-0.

La categoria 12 ani, băieți, pe prima poziție este situat Ștefan Palosi, care a câștigat în meciul cu Vlad Cavesc cu 6-1, 6-0. Pe locul doi se află Cristian Andreescu care l-a învins pe Ștefan Lapada cu 6-2, 6-3, iar pe locul trei este clasat Teodor Giusca care a jucat împotriva lui Alexandru Bretan și a obținut victoria cu 6-3, 6-2. În cadrul turului al doilea Stefan Palosi l-a invins pe Sebastian Gima cu 6-0, 6-4, Cristian Andreescu a ieșit învingător in meciul cu Petru Berdila cu 6-2, 4-6, 7-5 iar Teodor Giusca si-a păstrat poziția în urma unui scor de 6-0, 6-0 in meciul cu Radu Bujdoiu.

La categoria 12 ani, fete la dublu, pe locul unu se situează Iris Kiraly și Mihaela Marculescu, pe locul doi Andra Babata și Ramona Chiviu iar pe locul trei Laura Cazacu și Tania Mare. În sferturile de finală s-au clasat Iris Kiraly și Mihaela Marculescu- locul întâi, Andra Babata și Ramona Chivu pe locul doi, Laura Cazacu și Tania Mare – locul trei.

La aceeași categorie, băieți, dublu au învins Alexander Gima și Ștefan Palosi poziționându-se pe locul întîi, George Ilie și Sergiu Medesan pe locul doi și Laurentiu Mandocescu și Mihai Taroiu. În sferturile de finală primele trei locuri au fost ocupate de către Alexander Gima și Stefan Palosi, pe prima poziție, George Ilie și Sergiu Medesan pe cea de-a doua poziție, Alexandru Bobe și Teodor Giusca clasându-se pe locul trei.

În perioada 3-9 septembrie la Curtea de Argeș - Domnești se desfășoară a V-a editie a Turneului de Tenis de Câmp pentru Copii și Juniori “Trofeul Victor Hănescu”. Evenimentul sportiv este organizat de către Clubul Sportiv Domnesti și Tenis Club Curtea de Argeș în parteneriat cu Victor Hănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel