Trotinetele vor fi interzise? Răspunsul lui Nicușor Dan

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a fost invitat la Digi24 unde a vorbit despre situația trotinetelor din București. 

Întrebat dacă există o preocupare în ceea ce privește trotinetele din Capitală, Nicușor Dan a spus că momentan numărul lor nu este unul mare. 

“Eu nu am ieșit din București în perioada asta pentru că sunt foarte multe probleme, în schimb am primit vizite din mai multe țări, din Portugalia, recent dintr-o țară baltică, și volumul trotinetelor este foarte mare în fiecare din aceste țări. La București, el este încă într-o limita rezonabilă.”,  a spus Nicușor Dan la Digi24. 

VEZI ȘI: Nicușor Dan dă termenul când se vor termina problemele cu apa caldă și căldura https://www.dcnews.ro/nicusor-dan-da-termenul-cand-se-vor-termina-problemele-cu-apa-calda-si-caldura_915539.html 

VEZI ȘI: Prelipceanu, uimit de victoria cu care s-a lăudat Nicușor Dan: La o populație de două milioane și jumătate, spuneți că în Cișmigiu s-a reparat un pod?!  https://www.dcnews.ro/prelipceanu-uimit-de-victoria-cu-care-s-a-laudat-nicusor-dan-in-direct-la-o-populatie-de-doua-milioane-si-jumatate-spuneti-ca-in-cismigiu-s-a-reparat-un-pod_915540.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel