Condimentul SECRET din cârnații ardelenești. Puține gospodine știu

Foarte puține gospodine au habar de acest truc pentru cârnații ardelenești. Iată ce trebuie să faci!

Potrivit antena3.ro, secretul pentru niște cârnați savuroși este cimbrul mărunțit.  Clasica rețetă a cârnaților ardelenești include carnea macră și carnea grasă într-un procent de 80% cu 20%.

Pentru carnea macră, trebuie folosită carnea de porc. La aceasta se adaugă 100 g de usturoi pisat, 100 g de sare, 20 g de piper negru măcinat mare și 10 g de cimbru mărunțit. 

După aceea se lasă la uscat aproximativ două-trei zile, după care se afumă și se păstrează la loc răcoros.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel