Unele trucuri te pot ajuta să păstrezi unele alimente mai mult fără ca acestea să îşi piardă din prospeţime.
Verdeţuri
Un borcan de sticlă este cel mai bun depozit pentru ierburile proaspete. Ceapa, usturoiul sau pătrunjelul îşi vor păstra aroma pentru o lună dacă sunt ţinute astfel.
Lapte
Dacă ţi-ai cumpărat o cantitate mai mare de lapte, o poți congela. Goleşte puţin sticla sau punga de lapte înainte de congelare pentru că va creşte în volum. Cel mai indicat este să congelezi laptele proaspăt şi să îl păstrezi în congelator între 4 şi 6 săptămâni.
Sosuri
Sosurile rămase pot fi păstrate în pungi destinate congelării. Se toarnă într-o astfel de punşă şi se depozitează la congelator.
Mere
Merele îşi păstrează gustul pentru o perioadă foarte lungă dacă sunt ţinute la frigider. Singurul lucru de care trebuie să ţii cont este că ele nu trebuie puse împreună, potrivit Bright Side.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News