Jurnalista Andreea Sava prezintă o serie de trucuri care ajută la subţierea taliei.
1. Curăță-ți dieta și renunță la sucuri
Adică fără prăjeli, carne grasă, exces de patiserie și cofetărie. Cu alte cuvinte, grăsimile nesănătoase și excesul de zahăr rafinat și carbohidrați simpli. În afară de faptul că sunt aducătoare de calorii goale, adică doar că te îngrașă fără să-ți aducă și nutrienții de care are nevoie organismul, grăsimile nesănătoase se vor depune fix acolo unde nu-ți dorești: în colăcei, celulită, în jurul organelor și pe vasele de sânge. Deci efectul nu este doar unul inestetic ci și foarte nesănătos.
De asemenea, sucurile din comerț conțin multe calorii, mult zahăr sau îndulcitori artificiali care sunt și mai nocivi și mulți conservanți care determină organismul să formeze depozitele de grăsimi pe care le urăști. Da, contribuie inclusiv la celulită. E mult mai sănătos să bei ceaiuri, în special cel verde.
2. Bea multă apă
Hidratarea este esențială pentru funcționarea întregului organism, deci și pentru procesele metabolice și de ardere a grăsimilor. Iar hidratarea se face doar cu apă și ceaiuri. Nu cu sucuri sau cafea.
3. Introdu în dietă alimentele care ajută la arderea grăsimilor
Adică urdă, nuci și semințe, fructe de pădure, ardei iuți, ovăz, avocado, carne slabă și pește, legume, ouă, ananas, grepfrut, mango, mere.
Citiţi continuarea AICI.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu