Deşi internetul este plin de trucuri care ar trebui să te ajute să economiseşti timp pentru a găti, nu toate funcţionează. Unele sunt chiar foarte departe de adevăr.
Iată mai jos 3 astfel de trucuri, complet inutile.
Unele persoane sugerează că adăugarea sării în apă o va face să fiarbă mai repede şi să gătească, altfel, alimentele mai repede. Nu merge chiar aşa, însă. Asta pentru că apa sărată fierbe la temperatură mai mare decât apa dulce. Deci îi va lua mai mult să fiarbă! Sigur, sarea în apă ajută la gust, dar ea ar trebui adăugată după ce apa a dat deja în clocot.
Acest lucru este complet inutil, pentru că praful de copt în apa în care au fiert ouăle nu are niciun efect. Ouăle se cojesc la fel ca întotdeauna.
Dacă usturoiul nu a atins un nivel considerabil de uscăciune, moment în care oricum nu ar mai trebui folosit, nici acest truc nu va merge. Pentru că usturoiul proaspăt este zemos, astfel că acea pieliţă se lipeşte de el. Oricât l-ai agita, tot nu se cojeşte automat, scrie msn.com.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu