Trump a dezvăluit o discuție privată cu Macron și l-a imitat în fața alegătorilor. A stârnit hohote în mulțime

Donald Trump a ținut un discurs electoral în fața alegătorilor din Iowa și a povestit o discuție privată pe care a avut-o cu președintele Franței, Emmanuel Macron. 

Donald Trump luptă în acest moment pe mai multe fronturi: pe deoparte se luptă în justiție să se apere de acuzațiile care i-au fost aduse, iar apoi, în zona electorală, se luptă cu Nikki Halley, pentru desemnarea candidaturii la prezidențiale din partea Partidului Republican. Desigur, lupta cea mai aprigă o duce împotriva actualului președinte al SUA, Joe Biden, pregătindu-se de o reeditare a confruntării de la ultimele alegeri. 

Trump a avut, în stilul caracteristic, un discurs spumos care a stârnit hohote de râs printre oamenii care s-au strâns la mitingul electoral. Acesta a povestit discuția privată pe care a avut-o cu Emmanuel Macron, atunci când a aflat că președintele Franței urma să promulge o lege care să taxeze suplimentar firmele americane. 

"Îl știți pe Macron? E un tip foarte de treabă. L-am sunat și i-am zis 'Emmanuel, ce faci?' Mi-a răspuns că bine. 'Emmanuel, am auzit că vrei să taxezi companiile americane cu 25%. Pe cine altcineva mai taxezi așa? Mi-a zis că 'pe nimeni deocamdată, dar o să o facem'. I-am zis imediat: 'Dar nu o vei face, Emmanuel!' Mi-a răspuns: 'legea e deja trecută, Donald". I-am zis: 'ai face bine să o anulezi, pentru că dacă nu o vei anula vei plăti taxe cu 100% mai mari pe toate vinurile și șampaniile pe care le exporți în Statele Unite ale Americii, începând din seara asta!'. A răspuns imediat că 'Nu, nu, nu poți face asta, Donald! Nu o poți face!'. I-am zis că sigur că pot să fac asta și o să semnez legea chiar acum. A zis 'nu, nu, nu, anulăm legea!'. Și ăsta a fost finalul poveștii. A fost atât de ușor", a povestit Donald Trump la mitingul electoral pe care l-a avut la Iowa. 

Donald Trump: "Biden nu e în stare să găsească ieșirea de pe scenă"

"Credeți că Joe Biden ar fi putut face ceva de genul acesta? Habar n-are. L-am văzut seara trecută, nu era în stare să găsească scările ca să coboare de pe scenă. Se uita foarte confuz. Terminase discursul care de obicei nu durează mai mult de trei minute pentru că medicamentele își pierd efectul după trei minute. Se tot uita în jur așa, confuz (n.r.-Donald Trump începe să-l imite pe scenă, în timp ce mulțimea căreia i se adresează începe să râdă). Dar știți ce se întâmplă? Eu îl imit cum el nu găsește scările așa pentru amuzament și ei vor spune ia uitați, Donald Trump nu mai știe cum să coboare de pe scenă. Sau îl imit cum vorbește și apoi vor apărea fragmente scoase din context că eu nu știu să vorbesc," a mai spus Donald Trump.

Video complet:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel