Trump, acuzat că se teme de o dezbatere cu Harris. O nouă reclamă de campanie îl atacă dur pe fostul președinte

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Cea mai recentă campanie publicitară a Comitetului Național Democrat, lansată vineri, îl ironizează pe rivalul republican Donald Trump pentru că nu s-a angajat într-o dezbatere cu Kamala Harris, iar acest lucru are să-l urmărească pe tot traseul campaniei.

DNC a achiziționat reclame mari care domină paginile de start digitale ale principalelor ziare locale în statele unde Trump plănuiește să facă campanie în următoarele săptămâni. Reclamele spun că "infractorul condamnat se teme să dezbată" și pun la îndoială dacă aceasta se datorează poziției sale privind avortul.

Primele reclame rulează pe pagina de start a Atlanta Journal-Constitution înainte de vizita lui Trump în capitala statului Georgia, sâmbătă, iar campania publicitară îl va urmări prin intermediul outlet-urilor de știri locale la fiecare oprire a mitingului, a declarat DNC.

Trump a ieșit învingător clar din dezbaterea din 27 iunie cu președintele Joe Biden, a cărui performanță șubredă a reînnoit îngrijorările profunde ale alegătorilor cu privire la vârsta sa. Cei doi au convenit asupra unei a doua dezbateri pe 10 septembrie.

După ce Biden s-a retras din cursă pe 21 iulie și a susținut-o pe Harris, Trump a declarat pe 25 iulie că nu va dezbate cu ea deoarece nu era candidata oficială. El a adăugat că fostul președinte Barack Obama nu o susținuse încă, ca dovadă a lipsei de sprijin pentru candidatura ei. O zi mai târziu, Obama a declarat că o susține pe Harris.

"De ce ar trebui să particip la o dezbatere?"

După succesul din prima dezbatere, Trump a avut un avans mai mare față de Biden. El a sugerat că dezbaterea din 10 septembrie de pe ABC News ar trebui mutată pe Fox News.

Săptămâna trecută, într-un apel telefonic cu reporterii, Trump a fost întrebat dacă s-ar angaja să dezbată cu Harris cel puțin o dată. El a răspuns: "Oh, da, absolut. Aș vrea" și a spus că există o obligație de a dezbate.

Într-un interviu de luni, gazda de la Fox, Laura Ingraham, l-a presat în repetate rânduri pe Trump dacă se va angaja într-o dezbatere. "Răspunsul este da, dar pot face și un caz pentru a nu o face" a spus Trump.

Problema a devenit un strigăt de luptă pentru Harris. La un miting de campanie de marți, Harris l-a îndemnat pe Trump să se mai gândească. "Sper că te vei reconsidera. Întâlnește-mă pe scena dezbaterii pentru că, după cum se spune, dacă ai ceva de spus - spune-mi în față," a spus Harris.

Vineri, Trump a declarat că nu are nevoie să dezbată cu Harris, deoarece este în fruntea sondajelor și alegătorii știu deja unde se situează el și rivala sa democrată în privința problemelor. "Ei bine, vreau" a spus Trump la Fox Business Network's Mornings with Maria.

"Acum spun, 'de ce ar trebui să particip la o dezbatere?' Sunt în fruntea sondajelor și toată lumea o cunoaște pe ea, toată lumea mă cunoaște pe mine."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel