Trump, despre Alex Soros: Nu putem lăsa acest mic degenerat răsfățat să câștige

Donald Trump a transmis un mesaj despre Alexander Soros, fiul lui George Soros.

Donald Trump, aflat în prezent într-o poziție excelentă pentru a deveni din nou candidatul republican la alegerileprezidențiale de anul viitor, a apelat la Truth Social pentru a transmite un mesaj despre Alex Soros, fiul oligarhului miliardar George Soros, după ce un articol a indicat că nou-numitul șef al Open Society Foundations alocă resurse pentru a se asigura că Trump va pierde alegerile în 2024, potrivit RMX.

„Nu putem lăsa acest mic degenerat răsfățat să câștige, tatăl lui controlează procurorii și Ministerul Justiției în America. Ei ne distrug țara. Mitch McConnell îi ajută făcând nimic! O rușine pentru Partidul Republican”, a scris Donald Trump.

Trump se referă la strategia lui George Soros de a finanța campaniile procurorilor de district extrem de stânga și ale procurorilor generali din Statele Unite. Aceste finanțări au dus reducerea pedepselor cu închisoarea și eliberarea din închisori a criminalilor și violatorilor.

Într-un rezumat recent al devastării pe care acești oficiali publici au provocat-o comunităților americane, a vorbit senatorul Tom Cotton care a prezentat rezultatele într-un articol, arătând cu degetul direct către rețeaua lui George Soros.

În opinia sa, în ultimul an, SUA a înregistrat cea mai mare creștere a ratelor de crime și decese legate de droguri din istoria sa. Pentru aceasta, el pune responsabilitatea pe ceea ce el numește „incendiatori legali” de extremă stânga și subliniază că cea mai tangibilă și măsurabilă defalcare a statului de drept s-a petrecut tocmai în acele orașe din SUA în care banii campaniei Soros s-au ceoncentrat pe cei mai „progresiști” oficiali în funcție, care consideră sistemul de justiție ca fiind sistematic rasist și doresc să-l demoleze. Drept urmare, o contagiune a criminalității a infectat practic fiecare cartier din zonele respective.

După ce tatăl lui Alex Soros, George Soros, născut în Ungaria, a decis să-și lase imperiul progresist fiului său cel mai mic, Alex Soros a declarat într-un interviu pentru Wall Street Journal că va aloca și mai multe resurse și atenție sprijinirii Partidului Democrat la alegerile din SUA, deoarece este „îngrijorat că Donald Trump s-ar putea întoarce la Casa Albă”.

În ciuda mai multor rapoarte, Alex Soros a negat și faptul că Open Society Foundations se retrage din Europa. De fapt, organizația, înarmată cu miliarde, plănuiește să-și sporească atenția pe Europa de Est

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel