Trump lovește din nou: Biden și Kamala ne-au băgat în acest război din Ucraina

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Fostul președinte al Statelor Unite și actual candidat republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump, a declarat marți că Statele Unite trebuie să se retragă din conflictul din Ucraina, transmite Reuters.

În cadrul unui discurs susținut în Georgia, Trump a criticat actuala administrație condusă de președintele Joe Biden și vicepreședintele Kamala Harris, acuzându-i că nu au un plan clar pentru a pune capăt războiului.

„Biden și Kamala ne-au băgat în acest război din Ucraina și acum nu mai știu cum să ne scoată. Nu au nicio soluție”, a afirmat Trump, potrivit aceleiași surse.

Deși Statele Unite nu au trupe pe teren în Ucraina, administrația Biden a oferit un sprijin semnificativ atât pe plan militar, cât și umanitar, contribuind cu miliarde de dolari în scopul ajutorării, mai notează Reuters.

Trump a continuat, exprimându-și îngrijorarea cu privire la viitorul conflictului: „Cred că vom rămâne blocați în acest război dacă nu voi fi eu președinte. Eu voi rezolva situația, voi negocia și ne vom retrage. Trebuie să ieșim din această situație. Biden spune că nu vom pleca până nu câștigăm. Dar ce se întâmplă dacă câștigă ei?” a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel