Trump, LOVITURĂ pentru Anthony Fauci

Anthony Fauci
Anthony Fauci

În timpul unui miting în Florida, președintele Statelor Unite, Donald Trump, a făcut un anunț surprinzător ce-l vizează pe Anthony Fauci.

Președintele Trump a sugerat în timpul unui miting din Florida, luni dimineață, să-l concedieze pe doctorul Anthony Fauci, cel mai mare expert al Statelor Unite în boli infecțioase. Potrivit lui Trump, acesta ar urma să fie concediat la un anumit moment, după alegeri. „Nu spun nimănui, dar lăsați-mă să aștept până puțin după alegeri”, a spus Trump mulțimii.

În timpul mitingului campaniei de la Opa-locka, Florida, Trump și-a exprimat frustrarea față de acoperirea mass-media a coronavirusului, care a rămas proeminentă din cauza creșterii recente a cazurilor.

Susținătorii lui Trump au fost în extaz

Comentariile președintelui american au determinat scandări din partea susținătorilor săi. Aceștia au fost auziți strigând „Foc Fauci”.

Comentariile lui Trump au venit după ce Fauci a criticat recent abordarea pandemiei de către administrația Trump, precum și pe consilierul pentru coronavirus de la Casa Albă, dr. Scott Atlas, în timpul unui interviu publicat sâmbătă de Washington Post. „Am probleme reale cu acel tip”, a spus Fauci despre Atlas. „Este un tip deștept, care vorbește despre lucruri despre care cred că nu are nicio perspectivă reală, cunoștințe sau experiență. El continuă să vorbească despre lucruri pe care atunci când le devoalezi și le analizezi, nu au niciun sens”, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel