Trump, moment stânjenitor în timpul interviului cu Musk pe X. A comparat-o pe Melania, soția sa, cu adversara Kamala Harris. Reacțiile americanilor la "marele interviu"

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Donald Trump a comparat-o pe Melania, soția sa, cu adversara Kamala Harris, în timp ce internetul american a reacționat la 'marele interviu'.

Donald Trump a fost invitat de Elon Musk într-un interviu online pe X, care a fost asaltat de probleme, inclusiv o întârziere majoră din cauza unui atac cibernetic "masiv".

Fostul președinte american a revenit pe Twitter/X cu un interviu cu miliardarul Tesla, care a început cu 43 de minute întârziere, după ce serverele site-ului de socializare au fost afectate de un atac DDoS.

Trump a vorbit despre cum a devenit mai religios după atentatul asupra vieții sale în Pennsylvania pe 13 iulie, o împușcătură despre care Musk a spus că a arătat curajul fostului lider de la Casa Albă.

Cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite a promis, de asemenea, să construiască un sistem de apărare "Iron Dome" pentru America, precum cel folosit de Israel pentru a intercepta rachetele. Totodată, el a promis că va supraveghea cea mai mare deportare de imigranți ilegali din istorie dacă va deveni președinte în noiembrie, insistând că orașe precum New York au fost "copleșite" și că "oameni duri", inclusiv teroriști, intră în SUA din Mexic.

"Aceștia sunt oameni care sunt în închisoare pentru crimă și tot felul de lucruri și îi eliberează în țara noastră", a spus el.

Elon Musk i-a îndemnat apoi pe americani să voteze pentru candidatul republican la președinție în detrimentul Kamalei Harris, spunând că SUA se află la o "răscruce" și că alegerea lui Trump ar fi un vot pentru speranță și prosperitate.

În schimb, Trump a spus că "nu are de ales" decât să susțină vehiculele electrice "pentru că Elon m-a susținut foarte puternic". Anterior, el a spus că susținătorii vehiculelor electrice ar trebui să "putrezească în iad".

Internetul american despre 'marele interviu' - Donald Trump sună că Mike Tyson, Daffy Duck sau Sylvester the Cat

Dar întâlnirea celor mai influenți doi oameni de pe planetă a fost, de asemenea, dominată de ascultătorii care au observat că Trump părea să aibă un șuierat sau chiar și-a încurcat cuvintele în anumite momente, luptându-se cu cuvintele care conțin sunete "s". Meme-urile cu Trump ca Mike Tyson și Donald Duck au început imediat să fie în tendințe. 

Nu este clar dacă Trump a vorbit greșit sau dacă a existat o problemă de calitate audio după ce conversația de pe X a început cu mai multe probleme tehnice.

"Trebuie să fie auzul tău prost. Verificați-vă urechile", a răspuns purtătorul de cuvânt al lui Trump reporterilor pe fondul unei dezbateri dacă este vorba de proteze dentare sau probleme audio. 

Mulți din dreapta politică, dar și din stânga au creat meme-uri pentru a râde de vocea fostului președinte, un susținător fotografiindu-l pe Trump în rolul lui Mike Tyson.

"Iron Trump oferă un interviu grozav. Șuierat și toate celelalte", a spus un susținător, referindu-se la porecla campionului de box și a vedetei din "Hangover".

"Acesta e 'marele interviu'? Doamne, mă bucur măcar că pot să ascult șuieratul lui Trump", s-a întrebat ironic un internaut.

Alții l-au comparat cu două dintre cele mai faimoase personaje din istoria desenelor animate: Daffy Duck și Sylvester the Cat. 

"Trump sună ca o caricatură pe Twitter. Undeva între Daffy Duck sau Sylvester the Cat. Microfonul lui prinde un șuierat nebunesc", a scris un ascultător.  

Un altul s-a întrebat: "Trump suna ca și cum și-ar încurca puțin cuvintele. A făcut lucrări dentare? Elon sună ca întotdeauna."

Cu toate acestea, streamerul de stânga Hasan Piker l-a apărat pe Trump, susținând că problema a fost calitatea audio a X, ce i-a făcut pe mulți oameni să sune asemănător.   

"Probabil că se datorează problemelor de compresie audio, dar Trump sună ca și cum ar avea un șuierat", a mai spus alt utilizator.

Cu toate acestea, fostul jurnalist CNN Chris Cillizza s-a întrebat cum va reacționa Trump la meme-urile postate despre presupusul său șuierat.

"Șuieratul de tip Trump este SUPER pronunțat. Probabil singurul lucru de care îi va păsa când va citi știrile despre acest interviu", a scris el. 

"Arată precum cea mai frumoasă actriță care a trăit vreodată. Era un desen și, de fapt, semăna foarte mult cu o mare primă doamnă, Melania"

A existat, de asemenea, un moment stânjenitor care l-ar putea pune pe politician într-o lumină neplăcută. Acesta i-a spus lui Elon Musk că rivala sa prezidențială, Kamala Harris, seamănă cu soția sa. 

Discutând despre coperta Time a lui Kamala, el a spus: "Arată precum cea mai frumoasă actriță care a trăit vreodată. Era un desen și, de fapt, semăna foarte mult cu o mare primă doamnă, Melania". 

Trump a părut să pronunțe greșit numele Kamalei, și de data aceasta a sunat mai degrabă ca și cum ar fi spus "Camilla".

"Nu semăna cu Camilla, dar, desigur, este o femeie frumoasă, așa că vom lăsa lucrurile așa", a spus Trump despre copertă. 

Noul articol al Time, ce o are pe copertă pe Harris, conține expresia "Momentul ei", alături de o ilustrație alb-negru a vicepreședintelui.

Trump a remarcat acest lucru, numind-o o "promovare ieftină" din partea mass-mediei.

Revista a fost criticată pentru publicarea poveștii, pentru care Harris a refuzat să fie intervievată, pe fondul indignării republicanilor că nu a mai participat la un interviu pentru presă de când Biden a părăsit campania.

"De ce Trump tocmai a comparat-o pe Melania cu vicepreședintele Kamala Harris? Lol destul de stânjenitor, dacă mă întrebi", a reacționat cu utilizator de X (fosta Twitter).

"Nu cred ca Melania o să fie încântată de acest comentariu", a mai scris o utilizatoare, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel