Trump și doi dintre copiii lui, acuzați de fraudă financiară repetată. Are de dat statului 250 de milioane de dolari

foto: Agerpres via Reuters
foto: Agerpres via Reuters

Și copiii lui Donald Trump ar fi avut implicare în presupusele fraude financiare ale fostului președinte.

Donald Trump și cei doi dintre copiii săi, Donald Trump Jr. și Eric Trump, au fost declarați de un judecător din New York responsabili de "fraudă" financiară "repetată" în anii 2010 în evaluarea activelor Organizației Trump, chiar înainte de începerea procesului civil în acest caz.

În acest dosar, procuroarea generală a statului New York, Letitia James, care a depus și o plângere, cere pentru fostul președinte și apropiații acestuia reparații financiare în valoare de 250 de milioane de dolari, dar și interdicția de a conduce companii.

Decizia judecătorului Arthur Engoron consideră că Donald Trump, care visează să recucerească Casa Albă în 2024, și cei doi copii ai săi, vicepreședinți executivi ai Organizației Trump, sunt "responsabili" pentru "încălcări repetate" ale legii.

Judecătorul Arthur Engoron a adăugat că documentele depuse de procurorul general arată clar "evaluări frauduloase" de către Donald Trump ale activelor grupului, vizate fiind mai multe companii care variază de la imobiliare rezidențiale la hoteluri de lux și cluburi de golf.

Procuroarea generală a statului New York îl acuză pe miliardarul republican și pe copiii săi că au pompat miliarde de dolari în "acest patrimoniu", cu scopul precis de a obține credite mai avantajoase de la bănci în perioada cuprinsă între 2011 și 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel