Trump susține că va face pacea Ucraina - Rusia într-o zi. „Îi voi spune lui Putin: Dacă nu închei un acord, o să-i dăm Ucrainei mai mult decât a primit vreodată“

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Donald Trump a spus cum ar proceda dacă ar fi nevoie să medieze pacea între Ucraina și Federația Rusă.

Donald Trump a explicat planul său de a face pace în Ucraina în 24 de ore de la preluarea mandatului de președinte. Acesta a spus că îi va propune președintelui ucrainean Volodimir Zelenski să încheie un acord, potrivit Fox News.

Acesta a spus că are o relație bună atât cu Zelenski, cât și cu președintele rus Vladimir Putin și a adăugat că președintele Biden nu este capabil să discute cu liderii mondiali.

„Aceștia sunt oameni deștepți, inclusiv Macron din Franța. Aș putea face o întreagă listă de oameni, inclusiv Putin... Acești oameni sunt ascuțiți, duri și în general vicioși. Avem un om care habar n-are ce se întâmplă. Este cel mai periculos moment din istoria țării noastre”, a spus Trump.

„Ați spus că puteți pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore. Cum ați face asta?”, a fost întrebat Trump.

„Îl cunosc foarte bine pe Zelenski. Am simțit că este onorabil (...)”, a spus Trump.

„Îl cunosc foarte bine pe Zelenski și îl cunosc foarte bine pe Putin, chiar mai bine. Și am avut o relație bună, foarte bună cu amândoi. I-aș spune lui Zelenski: Trebuie să închei un acord. I-aș spune lui Putin: Dacă nu închei un acord, le vom oferi mult. O să-i dăm [Ucrainei] mai mult decât au primit ei vreodată dacă va trebui. Voi face acordul într-o singură zi. zi”, a răspuns Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel