Trump vrea o dezbatere cu Biden 'oriunde, oricând'

Agerpres
Agerpres

Donald Trump susține că este că este pregătit pentru o dezbatere cu rivalul său democrat, preşedintele Joe Biden, 'oriunde, oricând', transmite AFP.

'Este important, pentru binele ţării noastre, ca eu şi Joe Biden să dezbatem probleme cruciale pentru Statele Unite şi poporul american. De aceea, chem ca dezbaterile să aibă loc, oriunde, oricând', a zis Donald Trump, pe rețeaua de socializare Truth Social.

În umra victoriilor lor clare la primarele partidelor lor, cei doi candidați trebuie, cu excepţia unei surprize uriașe, să se înfrunte în alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, care ar f o revanşă a alegerilor din anul 2020. Dar, conform sondajelor, această confruntare între un fost preşedinte în vârstă de 77 de ani şi celălalt în funcţie, în vârstă de 81 de ani, cu greu ridică interesul alegătorilor.

Pentru a învinge, într-o ţară extrem de polarizată, Joe Biden, precum și Donald Trump vor trebui atât să-şi mobilizeze bazele de alegători, dar şi să convingă cât mai mulţi alegători independenţi în câteva state care nu s-au decis până acum cu cine vor vota. Preşedintele Joe Biden, cu dificultăți în anchetele de opinie, va dori să convingă milioane de americani cu privire la viziunea sa pentru ţară în cadul unui discurs politic, joi, în faţa Congresului.

Donald Trump a promis că 'va corecta' discursul în direct. Joe Biden şi Donald Trump s-au duelat în timpul unei serii de dezbateri în toamna anului 2020. Atunci, democratul Joe Biden, fost vicepreşedinte al lui Barack Obama, a învins în cursa alegerilor prezidenţiale. Însă Donald Trump nu şi-a recunoscut nici până acum înfrângerea, spunând faptul că democraţii că au 'furat' alegerile prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel