Trupul unui australian dat dispărut ar fi fost găsit în interiorul unui crocodil

FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

Cadavrul unui bărbat australian care a dispărut în timp ce pescuia cu prietenii a fost găsit în interiorul unui crocodil.

Kevin Darmody a fost văzut ultima dată la Kennedy's Bend - un habitat binecunoscut pentru crocodili de apă sărată într-o parte îndepărtată a nordului Queensland - sâmbătă.

După o percheziție de două zile în zonă, poliția a eutanasiat doi crocodili mari și a găsit rămășițe umane, scrie BBC.

Cadavrul nu a fost încă identificat oficial, dar poliția spune că este un „sfârșit tragic” al căutării bărbatului de 65 de ani.

Domnul Darmody era un pescar cu experiență și un membru binecunoscut al comunității din Cape York.

Cei doi crocodili, care măsurau 4,1 m și 2,8 m lungime, au fost împușcați luni, la aproximativ 1,5 km de locul unde a fost văzut bărbatul, ultima dată.

Rămășițele umane au fost găsite în interiorul uneia dintre reptile, dar ofițerii cred că ambele au fost implicate în incident.

Crocodilii își fac apariția, în mod obișnuit, în nordul tropical al Australiei, dar atacurile sunt rare. Moartea domnului Darmody este doar al 13-lea atac mortal din Queensland de la începutul evidenței în 1985.

În 2017, se credea că o femeie în vârstă dispărută în Port Douglas a fost ucisă de un crocodil. Cu un an înainte, o femeie a fost atacată și ucisă de un crocodil în Parcul Național Daintree.

De la interzicerea vânătorii din 1974, populația de crocodili din Queensland a revenit de la un minim de aproximativ 5.000 de animale la aproximativ 30.000, în prezent.

Un raport din 2019 a sugerat o medie de 1,7 crocodili adulți care trăiesc în fiecare kilometru de râu cercetat.

În cadrul programului de management al Queensland, „crocodilii cu probleme” sunt îndepărtați din zonele în care amenință siguranța publică și eutanasiați în cazuri rare.

Aceste numere sunt depășite de Teritoriul de Nord al Australiei (NT), care găzduiește cea mai mare populație de crocodili sălbatici din lume, de aproximativ 100.000 de reptile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel