Criminalii bărbatului găsit în geamantan ar mai fi ucis o femeie, în urmă cu un an. Victima era mamă a 6 copii

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Autorii crimei din Pungești, județul Vaslui, unde a fost descoperit trupul unui bărbat într-un geamantan, sunt implicați și în uciderea unei alte persoane.

 

Cei doi suspecți, un bărbat de 32 de ani și partenera sa de 27 de ani, sunt acum investigați și pentru uciderea unei femei din aceeași localitate, petrecută anul trecut, potrivit Antena 3. Aceștia au ascuns cadavrul în pădure, la câțiva kilometri distanță. Femeia avea șase copii.

În timpul interogatoriului, femeia de 27 de ani a recunoscut fapta și a condus polițiștii într-o pădure din apropierea comunei Gârceni unde se aflau rămășițele Doinei Nica, care fusese dată dispărută de familie în august 2023 .

Victima, în vârstă de 51 de ani, întreținea relații contra-cost cu diferiți bărbați, chiar în casa suspecților. Soțul ei a menționat că femeia intenționa să plece la muncă în țară pentru a câștiga bani, dorind să asigure un trai mai bun pentru cel mai mic dintre copiii lor, în vârstă de 9 ani.

Vezi și: Prima declarație a presupusului criminalul din Vaslui: "L-am ucis și l-am băgat în troller". Care ar fi motivul crimei 

Suspecții, arestați preventiv

"Urmare a audierilor desfășurate ieri în dosarul cu crima de la Pungești, au rezultat date cu privire la o altă presupusă faptă de omor, comisă probabil în luna august 2023. În cursul dimineții, organele de cercetare penală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, s-au deplasat în zona indicată, o zonă împădurită din proximitatea comunei Gârceni, unde au fost găsite rămășițe osoase ce par a fi umane și articole de încălțăminte și îmbrăcăminte ale victimei, o femeie de 51 de ani, din Pungești (dispărută din august 2023).

Cei doi bănuiți de comiterea omorului, un barbat de 32 de ani și o femeie de 27, sunt deja arestați preventiv pentru comiterea unei infracțiuni de omor (speța cu geamantanul)", a declarat Ingrid Botezatu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui continuă investigațiile.

Vezi și: Tânăra care și-a ucis prietena, condamnată la 16 ani de închisoare pentru crima din Mangalia 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel