Tucker Carlson confirmă că îl va intervieva pe Vladimir Putin

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Fostul prezentator Fox News a confirmat că îi ia într-adevăr un interviu lui Vladimir Putin, după zile de zvonuri și speculații după ce a fost văzut în vizită la biroul președintelui rus.

Fostul prezentator Fox News a confirmat că îi ia într-adevăr un interviu lui Vladimir Putin. Acesta ar fi primul interviu individual pe care președintele rus îl acordă unui jurnalist occidental de la invazia Ucrainei, în urmă cu aproape doi ani. 

Carlson, care a fost concediat de la Fox News în aprilie anul trecut, este un susținător vocal al lui Putin

Carlson, care a fost concediat de la Fox News în aprilie anul trecut și care a fost un susținător vocal al lui Putin, a postat pe platforma X un videoclip de patru minute în care explică de ce a decis să îi ia un interviu.

El a descris interviurile occidentale cu ucraineanul Volodymyr Zelenski drept "ședințe de încurajare lingușitoare" și "propagandă guvernamentală". 

Comentatorul de dreapta a criticat instituțiile media pentru că nu l-au intervievat și pe Putin, afirmând că publicul occidental "nu i-a auzit niciodată vocea" și că acest lucru este "greșit". 

El a spus că Elon Musk a fost de acord să nu "blocheze" sau să "suprime" interviul pe platforma de socializare X, dar a acuzat administrația Biden că a "spionat ilegal" mesajele text ale echipei sale pentru a opri "un interviu cu Putin pe care îl plănuisem", conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel