Tudor Chirilă este indignat de atitudinea conducerii de la Teatrul de Comedie, după ce el a anunțat că este bolnav.
Nevoit să-și suspende câteva spectacole pentru că are o problemă de sănătate, Tudor Chirilă a intrat în conflict cu conducerea Teatrului de Comedie la care este angajat cu carte de muncă.
"De ce sunteți voi importanți pentru mine? E o perioadă grea, a trebuit să suspend mai multe spectacole și concerte. Conducerea Teatrul de Comedie unde sunt angajat cu carte de muncă a sunat repede la managerul meu. Și managerul meu și-a făcut datoria și m-a pus la curent cu discuția. Teatrul mi-a cerut concediu medical, nicio problemă voi pune la dispoziție concediul. Apoi Teatrul și-a manifestat indignarea că nu comunică direct cu mine. Managerul meu a răspuns că nu am cum să comunic pentru că tac. Teatrul s-a arătat iritat că trebuie să suspende spectacole și publicul nu merită asta. Managerul meu a fost de acord că e o situație delicată dar i-a comunicat Teatrului că nici mie nu mi-e ușor și nu sunt foarte bucuros. Apoi discuția s-a încheiat. Acum vă întreb: Credeți că cineva din conducerea teatrului mi-a trimis vreun mail( pur act de politețe) cu urări de sănătate sau încurajări? Acum vă răspund: nimeni din conducerea teatrului nu mi-a trimis niciun mail cu urări de sănătate sau încurajări.
E, uite de asta țin eu la voi. Am primit aici câteva mesaje sincere de la niște necunoscuți. Și asta contează. În afara de Ioana Anton nimeni din trupa de la Tartuffe nu a trimis un sms. Nu e ca și cum aveam mare nevoie de ele, am o familie ale cărei zâmbete fac cât toata susținerea lumii, dar nu puteam să nu reflectez asupra condiției omului bolnav. Omul bolnav nu (mai) există social:) De aia vă urez să fiți sănătoși. Și încă ceva. Ne vedem pe scenă în curând și am să vă fac cu ochiul în semn de mulțumire pentru sprijin. You rock!
Later Edit. Postarea de mai sus nu se vrea defel o cerșeală de atenție. Vrea doar să atragă atenția printr-un exemplu particular asupra unei chestiuni fundamentale: Instituțiile nu sunt ceva ABSTRACT, KAFKIAN, ele sunt conduse și formate din oameni. Iar oamenii nu trebuie să devină instituții atunci când le conduc sau le formează ci să rămână UMANI. Și umanitatea înseamnă înainte de toate atenție la cel de lângă tine sau la cel cu care tu formezi instituția", a scris Tudor Chirilă pe contul său de Facebook.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu