Tulcea: Organizaţia judeţeană a PMP vrea să obţină minimum 8% la alegerile prezidenţiale

Conducerea Organizaţiei judeţene a PMP şi-a stabilit ca obiectiv pentru alegerile prezidenţiale obţinerea a peste 8% din voturile alegătorilor din Tulcea şi doreşte ca până la finele anului să aibă filiale în toate unităţile administrativ-teritoriale tulcene.

"Obiectivul la alegerile prezidenţiale este de 8-10%, în condiţiile în care la alegerile europarlamentare puţin ne-a lipsit să facem 8%, un rezultat peste aşteptările multora. Ca atare, avem năzuinţe mari, dar în acelaşi timp tangibile. Această competiţie pentru prezidenţiale este o repetiţie în condiţii reale pentru alegerile locale din 2020. Din acest motiv, întregul dispozitiv al partidului este în acţiune", a declarat marţi, în timpul unei conferinţe de presă, preşedintele Organizaţiei judeţene a PMP, Victor Tarhon.

El a mai spus că organizaţia a început luni campania de strângere a semnăturilor pentru susţinerea candidaturii lui Theodor Paleologu la alegerile prezidenţiale şi a anunţat că peste două săptămâni acesta se va întâlni cu electoratul tulcean.

Organizaţia numără în momentul de faţă 42 de filiale în cele 51 de unităţi administrativ-teritoriale tulcene, iar conducerea partidului şi-a propus ca până la finele anului să aibă reprezentanţi în toate comunele şi oraşele din judeţ.

"Mi-am propus ca până la 31 decembrie 2019 să avem stabiliţi candidaţii la funcţia de primar pentru toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, iar până la 31 martie 2020 să avem listele complete pentru consiliile locale şi Consiliul Judeţean", a mai spus Victor Tarhon, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Executiv Naţional al PMP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel