Urmărește emisiunea live



Tulcea: Zeci de comercianţi din ţară participă la târgul Expoflora

Aproape 35 de comercianţi de flori şi artizani din România participă vineri, în ciuda ploii mărunte, în Piaţa Tricolorului din Tulcea, la târgul cu vânzare Expoflora, organizat de Primăria municipiului.

Deschiderea târgului a avut loc vineri dimineaţa, iar primarul Constantin Hogea le-a oferit expozanţilor diplome de recunoştinţă pentru participare şi o cană inscripţionată cu însemnele evenimentului. 'Unii expozanţi participanţi nu ne-au onorat invitaţia cel mai probabil din cauza vremii şi sper ca toţi cei care au venit din diverse judeţe ale ţării, ca de exemplu Satu Mare, Cluj, să plece cu buzunarele pline şi lădiţele goale de flori', a declarat presei primarul Hogea.

Circa 30% din participanţii la cea de-a XII-a ediţie a evenimentului sunt din judeţul Tulcea, potrivit sursei. Societăţile care participă la eveniment nu plătesc standurile pe care-şi expun produsele, iar autoritatea locală suportă şi cheltuielile legate de cazarea acestora în oraş. Preţurile practicate de comercianţi pornesc de la un leu firul. În paralel cu acest târg cu vânzare, duminică, începând cu ora 17.00, Piaţa Tricolorului va găzdui o horă organizată de Ansamblul artistic 'Baladele Deltei' pentru a marca Ziua costumului şi portului popular românesc.

La evenimentul iniţiat în cadrul Festivalului internaţional al Dunării vor participa toate ansamblurile care vineri şi sâmbătă, vor oferi spectacole la Casa de cultură a sindicatelor din municipiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel