Tupeu de beizadea: "Doar nu am circulat cu 300 de km/h!", declară autorul accidentului soldat cu doi morți de pe Calea Floreasca

pompieri_accident_69964900
pompieri_accident_69964900

Andrei Traian Andronie, tânărul care a omorât doi oameni după ce a izbit în plin taxiul în care se aflau, a făcut o declaraţie halucinantă în faţa magistraţilor. "Doar nu am circulat cu o viteză de 300 de kilometri pe oră" - a susţinut tânărul în apărarea sa, considerând că viteza de 180 de kilometri pe oră pe care o avea nu era aşa de mare.

Magistraţii arată, în motivare, că tânărul de 20 de ani a condus cu mult peste limita legală de viteză şi s-a urcat băut la volan, scrie Antena 3.

Faptul că Traian Andronie are reşedinţa în Olanda a fost un alt motiv pentru care magistraţii au decis să-l închidă. Asta pentru că el s-ar fi putut sustrage urmăriri penale. De altfel, instanţa a avut în vederea şi posibilitatea influenţării martorilor.

"Există riscul influenţării declaraţiilor martorilor oculari care sunt prietenii inculpatului, martori care, invocând motive de ordin medical, nu au dat declaraţii până la acest moment" se arată în motivare.

Citește și:

Beizadeaua cu BMW susține că nu a provocat accidentul. Avocatul șoferului acroșat: există o casetă, se va vedea ce a consumat în club

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel