Turcan, despre avizele negative: PSD ar putea să ia lecții de la miniștrii PNL

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Raluca Turcan spune, despre avizele negative primite de miniștrii propuși în Guvernul Cîțu, că PSD trebuie să fie contra, „chiar dacă știu și ei că nu au dreptate".

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a scris, marți, pe Facebook, că PSD ar putea să ia lecții de la miniștrii PNL și să învețe din modul în care s-au prezentat la audierile din Parlament.

„Răspunsuri pertinente, competente, chiar dacă pesediștii au demonstrat, încă o dată, că sunt interesați doar de show mediatic și de vendete personale. Pare că au uitat că în doar 3 ani de zile, au reușit să schimbe 3 premieri și peste 70 de miniștri, unul mai incompetent decât celălalt. Mai mult, pe vremea audierilor miniștrilor PSD, acestea aveau loc în paralel, se întindeau pe parcursul unei singure zile, special pentru ca mass-media să nu poată să le urmărească pe toate, în speranța că nimeni nu va vedea cât de slab pregătiți sunt aceștia", a spus Turcan.

Potrivit Ralucăi Turcan, avizele negative din comisii pentru miniștrii PNL au o singură explicație: „PSD trebuie să fie contra, chiar dacă știu și ei că nu au dreptate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel