Turcan, în Parlament: O palmă pentru poporul român

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunţat miercuri că liberalii nu vor vota executivul condus de Sorin Grindeanu, susţinând că echipa propusă 'este o palmă dată poporului român' şi că nu va fi un guvern al românilor, ci al lui Liviu Dragnea. 

"Componenţa acestui guvern, susţinut de PSD, ALDE şi UDMR, este o palmă dată poporului român. Mulţi oameni de bună-credinţă au dat crezare promisiunilor PSD. Odată terminată campania electorală, PSD-ul îşi arată acum adevărata faţă. Sfidătoare, din păcate! Nu mă refer doar la faptul că la multe propuneri din campanie PSD-ul deja a renunţat. Însă lista guvernului ne arată un PSD incapabil de modernizare, feuda personală a unui şef abuziv, care încearcă să exercite puterea în toată România, fix după cum a exercitat-o la Teleorman," a declarat Raluca Turcan în fața parlamentarilor. 


Ea a precizat că lista Cabinetului arată "incapacitatea cronică a PSD de a oferi o guvernare de tip european". 

"Un guvern trebuie să fie al unei ţări. Acest Guvern nu va fi un guvern al României, ci un guvern al domnului Dragnea. Şi niciodată guvernul personal al domnului Dragnea nu va putea fi transformat în guvernul european dorit de cetăţenii români, la 100 de ani de la Marea Unire", a mai spus Turcan. 

Liberul liberalilor consideră că acest guvern va avea o viaţă scurtă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel