Turist, în comă alcoolică pe plaja de la Vama Veche. Se intervine cu șenilata 

Un tânăr turist a intrat în comă alcoolică pe plaja din Vama Veche în timpul minivacanței de Sfânta Maria. 

Individul a fost văzut de turiștii care treceau prin zonă căzut pe nisip. Acesta nu părea să reacționeze în nici un fel, astfel că turiștii au sunat disperați la 112. Paramedicii care au venit cu șenilata de la punctul de prim ajutor au constatat că acesta nu reacționează, dar prezintă semne vitale. 

Tânărul a fost imediat transportat cu o ambulanță la spital, acolo unde a fost preluat de către personalul medical specializat. Medicii au constatat că starea sa era rezultatul consumului excesiv de alcool, care a dus la o comă alcoolică. Ei au inițiat procedurile de detoxifiere și monitorizare, pentru a-i restabili treptat funcțiile vitale și a reduce nivelul ridicat de alcoolemie din sânge.

Evenimentul a atras atenția asupra riscurilor consumului excesiv de alcool în timpul sezonului de vacanță, iar autoritățile au subliniat importanța responsabilizării și informării cu privire la efectele negative ale abuzului de alcool. În contextul în care Vama Veche este un loc cunoscut pentru atmosfera sa vibrantă și relaxată, autoritățile au anunțat că vor intensifica patrulele și activitățile de informare pentru a preveni astfel de incidente regretabile în viitor.

Măsuri sporite de siguranța pentru minivacanța de Sfânta Maria

"Pentru data de 15 august, a fost dispusă o mobilizare suplimentară, atât cu ocazia manifestărilor religioase, cât şi cu prilejul altor evenimente, precum cele dedicate Zilei Marinei. Cea mai importantă manifestare religioasă din punct de vedere al numărului de participanţi va avea loc la Mănăstirea Nicula din judeţul Cluj, unde se preconizează prezenţa a 25.000 de credincioşi. Cu ocazia Zilei Marinei, vor avea loc ceremonii în mai multe oraşe din ţară, cea mai semnificativă ca număr de participanţi fiind cea din municipiul Constanţa, unde se anticipează că vor fi prezente aproximativ 15.000 de persoane. În acest weekend prelungit, vor fi organizate peste 110 evenimente, la care se estimează că vor participa aproximativ 500.000 de persoane. La 25 dintre aceste manifestări publice, vor participa între 5.000 şi 25.000 de persoane", a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Monica Dajbog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel