Turneul de tenis pentru copii și juniori Trofeul „Victor Hănescu” și-a desemnat câștigătorii

trofeu3
trofeu3

A V-a editie a Turneului de Tenis de Câmp pentru Copii și Juniori “Trofeul Victor Hănescu” și-a desemnat câștigătorii. Evenimentul sportiv a fost organizat de către Clubul Sportiv Domnesti și Tenis Club Curtea de Argeș în parteneriat cu Victor Hănescu. Competiția s-a desfășurat cu participarea a 200 de copii din toată țara, la categoriile de vârstă 10 – 12 – 14 – 16 - 18 ani, baieti și fete.

“Îi felicit pe câștigători, dar și pe toți ceilalți copii și juniori înscriși în competiție, a declarat Victor Hănescu. Au oferit un tenis de calitate și spectaculos și îmi mențin speranța că printre ei vom afla campionii de mâine ai tenisului profesionist. A fost o bună ocazie să își măsoare forțele și să facă față unui nivel competițional ridicat. Îi mulțumesc în mod special directorului turneului, Ioan Cozma, care a avut o contribuție esențială la buna desfășurare a competiției”.

“Mă bucur că am avut un nou eveniment cu ecou pozitiv, iar județul Argeș a confirmat poziția de foarte bun organizator. Îmi exprim speranța că vom reuși împreună cu organizatorii să desfășurăm noi competiții de nivel național sau european”, a declarat Ruxandra Dragomir, Președintele Federației Române de Tenis.

“Am avut o ediție excelentă, cu aproape 200 de participanți, ceea ce este îmbucurător, mai ales pe vrem de criză, a declarat Directorul Turneului, Ioan Cozma. Marea satisfacție a fost că oamenii au fost foarte încântați de modul în care au fost primiți și tratați, iar copiii în mod special de premii. Avem promisiuni că la anul vom  avea peste 300 de participanți. Le mulțumim sponsorilor și colaboratorilor care s-au implicat, pentru tot ce au făcut pentru realizarea acestui proiect, la cele mai înalte standarde”.

Trofeul Victor Hănescu, turneu de Categoria A, din Circuitul Național FRT, a ajuns la final, Ramona Chivu și Teodor Giusca fiind câștigătorii.

La simplu, fete s-a impus Ramona Chivu de la LPS-CSS Constanța, ultimul său meci fiind jucat împotriva Taniei Mare de la CS Kofe Craiova. În semifinale Ramona Chivu a învins-o pe Iris Kiraly cu 6-1, 6-0. Rezultatele meciurilor dintre Tania Mare și Micaela Marculescu au fost 7-5, 6-4, locul al treilea revenindu-i Micaelei Marculescu, de la TC Enache București.

Proba de dublu la fete a fost câștigată de perechea Laura Cazacu/Tania Mare, care au ieșit învingătoare împotriva adeversarelor Iris Kiraly și Micaela Marculescu cu 6-2, 6-3.

Proba individuală la baieți a fost câștigată de Teodor Giusca de la Clubul Sportiv AMG Bucuresti, care a câștigat cu 6-4, 6-4 în fața lui Cristian Andreescu de la CSS Slobozia. In semifinale au jucat Teodor Giusca împotriva lui Ștefan Palosi, obținând rezultatele 6-3, 6-2; locul al treilea a fost ocupat de Stefan Palosi de la LPS-CSS Constanța.

Trofeul Victor Hănescu la dublu, băieți a fost câștigat de către Alexander Gima și Ștefan Palosi, ambii din partea LPS-CSS Constanța, ieșind învingători în ultimul act împotriva perechii de jucători George Ilie si Sergiu Medesan, cu 6-2 si 6-3.

Dr. Oetker România este partenerul principal al turneului, care este promovat de Smart Corporation Group. Evenimentul este sponsorizat de: Vodafone, Devin, ExFlor Craiova, Rolicom Cluj, Ermacom Bacău, DRIM Daniel Argeș, Annabella Rm. Vâlcea (Răureni), Mail Man, TravelArt, Raiffeisen Bank, Angst, Lupa GSM, Păstrăvăria Brătioara, Primăria Domnești-Argeș, Boom Club.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel