Turneul lui Taylor Swift poate ajunge și în România. Dar nu pe stadion, ci în cinematografe

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Lansare mondială în cinematografe pentru filmul-concert al cântăreţei Taylor Swift.

Filmul-concert despre turneul triumfal al vedetei pop americane Taylor Swift, care se anunţă deja un mare eveniment în cinematografele din Statele Unite începând din 13 octombrie, va fi lansat în aceeaşi zi în lumea întreagă, au anunţat marţi reprezentanţii distribuitorului AMC şi ai artistei, citaţi de AFP.

Lanţul de cinematografe AMC a precizat că 'Taylor Swift: The Eras Tour' va fi difuzat totodată în toate cinematografele filialei sale europene Odeon, prezentă în special în Regatul Unit, Germania, Italia şi Spania, şi că este pe cale să negocieze acorduri şi cu alţi proprietari de cinematografe, vizând obiectivul unei difuzări în 100 de ţări.

'Nu doar turneul este mondial', a confirmat vedeta americană, în vârstă de 33 de ani, pe Instagram.

Anunţul din 31 august despre lansarea filmului a făcut deja să se învârtă contoarele vânzărilor de bilete, cu încasări de 37 de milioane de dolari obţinute în sistem de pre-comandă încă din prima zi, un record după imaginea turneului însuşi, care ar trebui să depăşească pentru prima dată în istorie pragul de 1 miliard de dolari din încasări.

Filmul ar putea să obţină peste 100 de milioane de dolari în cinematografele nord-americane în primul său weekend de proiecţii, o performanţă nemaivăzută pentru un concert transmis în cinematografe.

Cântăreaţa Taylor Swift, un adevărat fenomen în Statele Unite, doboară recorduri cu fiecare album nou lansat.

Weekendul trecut, ea a alimentat şi zvonurile despre viaţa ei amoroasă şi despre o relaţie cu vedeta din NFL - campionatul de fotbal american - Travis Kelce, după ce s-a afişat într-o lojă în timpul unui meci al echipei Kansas City Chiefs alături de mama sportivului, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel