Tzancă Uraganu, mesaj pentru președintele Klaus Iohannis. A stârnit valuri de reacții /foto

Tzancă Uraganu
Tzancă Uraganu

Manelistul Andrei Velcu, cunoscut ca Tzancă Uraganu, i-a transmis un mesaj președintelui României, Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis l-a felicitat prin intermediul rețelei de socializare Facebook pe David Popovici în urma victoriei de la Jocurile Olimpice de la Paris. Comentariile au început să curgă, printre care se regăsea și cel al lui Tzancă Uraganu.

Iohannis a scris: "David Popovici aduce prima medalie olimpică pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris! Felicitări, David, pentru această performanță extraordinară! Hai, #TeamRomania!".

Tzanca Uraganu i-a scris: "De mine n-ați spus nimic domnule PREȘEDINTE când am aruncat beach please în aer".

Comentariul a fost imediat apreciat de către internauți, strângând peste 1600 de reacții. "Cu comentariul ăsta , te-am iertat de toate stângăciile", i-a răspuns un utilizator. Nu toată lumea a gustat "gluma" manelistului. "Dar tu cine ești și cu ce te ocupi?" i-a răspuns un bărbat. "Nu aduci României nimic! David a adus medalia de aur României! El a scris istorie! Tu scrii versuri! Aveți 2 lumi diferite!", a mai scris o persoană.

David Popovici, performanță după performanță

După succesul în proba de 200 de metri, Popovici s-a calificat și în finala probei de 100 de metri liber, o cursă intens așteptată de fanii săi care va avea loc la La Defense Arena și va putea fi urmărit atât la televizor, cât și online, la ora 23:39. În final de 200 de metri, Popovici a reușit să se claseze pe primul loc, obținând aurul, o medalie importantă pentru palmaresul său. Performanța sa în această probă a fost urmărită cu mare interes, confirmându-i încă o dată talentul și determinarea.

Evoluția lui David Popovici la Jocurile Olimpice din 2024 a consolidat poziția sa în elita mondială a înotului. Medaliile obținute și performanțele sale impresionante au adus un nou val de apreciere din partea publicului și a experților, care îl consideră deja un sportiv legendar în acest sport. Popovici a demonstrat că este capabil să facă față presiunii și să livreze rezultate remarcabile în momentele cheie.

Victoria lui David la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 a generat o serie de reacții entuziaste din partea personalităților importante din lumea sportului, dar și a liderilor politici și a altor figuri publice din România și din străinătate.

Eduard Novak, ministrul Sportului, a exprimat la rândul său bucuria și mândria pentru performanța lui Popovici. Într-o declarație oficială, Novak a menționat că succesul lui Popovici este rezultatul unui efort susținut și al unei dedicări exemplare, subliniind importanța sprijinului acordat sportivilor de performanță. De asemenea, a promis continuarea investițiilor în sport pentru a susține talentele tinere ale României.

Camelia Potec, fostă campioană olimpică la înot și președinta Federației Române de Natație, a avut cuvinte de laudă la adresa lui David Popovici, numindu-l „fenomenul înotului mondial”. Potec a declarat că victoria sa nu este doar un succes personal, ci și o inspirație pentru întreaga comunitate sportivă din România. Ea a subliniat că Popovici a demonstrat că prin muncă și pasiune, sportivii români pot atinge cele mai înalte culmi ale performanței internaționale.

Succesul lui Popovici a atras atenția și la nivel internațional. Michael Phelps, legendarul înotător american și deținătorul a numeroase recorduri mondiale, a trimis un mesaj de felicitare, afirmând că Popovici „continuă să redefinească limitele acestui sport”. Phelps a lăudat concentrarea și tenacitatea tânărului înotător, prezicându-i un viitor strălucit.

De asemenea, președintele Comitetului Olimpic Internațional, Thomas Bach, a felicitat performanța lui Popovici, declarând că acesta reprezintă „esența spiritului olimpic” și că victoria sa este o „dovadă a talentului excepțional și a muncii grele depuse”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel