Ucraina a declarat toate porturile rusești de la Marea Neagră drept „zone de amenințare militară”. O altă dronă maritimă a fost detectată în zona Sevastopol

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Autoritățile de la Kiev au declarat toate porturile rusești de la Marea Neagră drept „zone de amenințare militară”. O altă dronă a fost semnalată în zona Sevastopol.

Ucraina a declarat toate porturile rusești de la Marea Neagră și apele din jurul lor drept „zone de amenințare militară”, relatează Kyiv Post, citat de Sky News.

Aceasta va dura până pe 23 august - când se așteaptă ca toate navele comerciale care fac comerț cu Rusia să fi părăsit Marea Neagră.

Acesta acoperă zonele portuare interne și externe din jurul porturilor Anapa, Novorossiysk, Gelendzhik, Tuapse, Soci și Taman.

Conform Liveumap, o altă dronă maritimă a fost detectată în apropiere de Sevastopol, iar traficul naval este restricționat în Balaklava, potrivit unui reprezentant al autorităților ocupaționale. Conform autorităților ruse, drona a fost distrusă de la țărm.

Anterior, Ucraina a lovit în apropiere de podul Crimeea.

CITEȘTE ȘI       -      Imagini virale, chiar din momentul atacului, filmate de drona maritimă ucraineană care a lovit nava rusă Olenegorsky Gornyak / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel