Ucraina, lovită din nou de mai multe rachete ruseşti

foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ

Rusia lovește din nou!

Oraşul Harkov din estul Ucrainei a fost lovit de mai multe rachete ruseşti, au anunţat autorităţile locale în noaptea de joi spre vineri, raportând cel puţin un rănit, potrivit Agerpres.

"Ocupanţii au lovit Harkov de şase ori", a scris şeful administraţiei militare regionale, Oleg Synegubov, pe Telegram, indicând că a fost preluată o persoană rănită.

Raioanele Kholodnohirskyi şi Shevchenkivskyi au fost, de asemenea, atinse de atacuri, a adăugat acesta, precizând că "potrivit primelor informaţii, proiectilele erau rachete S-300.


Se repetă scenariul din iarna trecută?

Clădiri de locuinţe au fost avariate, a spus Synegubov.

O mină de cărbune situata în Toreţk, în nordul regiunii Doneţk (est), a fost atacată joi după-amiaza, a declarat Ministerul ucrainean al Energiei. O persoană a fost rănită şi au fost înregistrate "pagube semnificative".

Kievul acuză Kremlinul că încearcă să intimideze populația civilă și să distrugă infrastructura energetică, având ca obiectiv repetarea scenariului din iarna trecută când o mare parte a populației a fost lăsată în întuneric și frig. Pentru a face față acestei amenințări, Kievul a întărit sistemul de apărare antiaeriană cu armament provenit din Occident, capabil să neutralizeze majoritatea dronelor și rachetelor lansate de Moscova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel