Uddi, despre activitatea preferată de sărbători: Încă o sarma

Noul an a început în forță la WinterKiss, DJ-ii Kiss FM făcând și astăzi ca Valea Prahovei să răsune de hituri. La Predeal, Uddi a fost prezent în studioul Kiss FM, fiind intervievat în direct de către Dan Fințescu.

„Voiam să te întreb: cât de scumpă-i domnișoara?” s-a interesat prima dată Dan Fințescu, făcând aluzie la hitul ’Scumpă domnișoară’.

„E cea mai scumpă domnișoară din lume”, a răspuns invitatul.

„Din lume? Dar cum ai găsit-o? E pe vreun site de specialitate” s-a mirat DJ-ul Kiss FM.

„Din câte am văzut, îi place foarte mult zona Carpaților, zona României. E româncă. Pentru ea e ’Scumpă domnișoară’. Sper că a înțeles mesajul și… nu sunt căsătorit, nici logodit, așa că…” a râs Uddi.

Dan Fințescu l-a mai întrebat pe Uddi și care este activitatea sa preferată în perioada sărbătorilor de iarnă, când mâncatul sarmalelor este sport național.

„Încă o sarma” a spus Uddi.

„Pe bune? Că n-aș zice, la cum arăți” a replicat Dan Fințescu.

„Sportul e secretul. Și magia neagră. Joc fotbal o dată pe săptămână. Atacant și portar în același timp. Nu avem destui oameni”, a glumit Uddi.

Invitatul le-a mai spus ascultătorilor Kiss FM că va lansa o piesă la începutului lunii martie și că va mai colabora cu o artistă foarte frumoasă și talentată din România, al cărei nume nu a vrut să-l divulge deocamdată. Uddi a mai adăugat că se pregătește să se dedice în totalitate muzicii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel