UDMR își prezintă candidații pentru alegerile locale din Covasna: Antal Arpad și Tamas Sandor - pentru al cincilea mandat

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) și-a anunțat candidații pentru alegerile locale din județul Covasna. Printre aceștia se regăsesc nume consacrate precum președintele Consiliului Județean Covasna, Tamas Sandor, și primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care urmăresc obținerea celui de-al cincilea mandat în funcțiile lor.

În lista candidaților UDMR Covasna se mai află primarul municipiului Târgu Secuiesc, Bokor Tibor, care revine în cursa electorală după 12 ani de mandat, primarul orașului Covasna, Gyero Jozsef, care se prezintă pentru al treilea mandat, și primarul orașului Baraolt, Benedek Huszar Janos, care a câștigat alegerile din 2020 ca independent și s-a alăturat ulterior UDMR-ului.

Anunțul candidaților a fost făcut miercuri în cadrul unei festivități desfășurate la Casa de Cultură 'Vigado' din municipiul Târgu Secuiesc, eveniment la care a participat și președintele UDMR, Kelemen Hunor.

În discursul său, Kelemen Hunor a subliniat importanța unei gândiri strategice în dezvoltarea județului Covasna și a comunităților locale. De asemenea, a evidențiat necesitatea mobilizării electoratului pentru alegerile locale, europarlamentare și parlamentare, pentru a asigura o reprezentare corespunzătoare în toate instituțiile relevante.

Alegerile locale din Covasna se anunță a fi un moment crucial pentru comunitatea maghiară, iar UDMR își propune să obțină un nou mandat pentru candidații săi, menținând astfel o continuitate în gestionarea problemelor și în promovarea intereselor locuitorilor județului, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel