Udrea, prinsă în Bulgaria. Chirieac: Fugi toată viața? Nu te poți ascunde nicăieri! Cineva are interesul să TACĂ!

Facebook Elena Udrea
Facebook Elena Udrea

Analistul Bogdan Chirieac a făcut mai multe declaraţii despre Elena Udrea şi fuga ei din ţară. Acesta afirmă că "cineva vrea ca Elena Udrea să tacă", dar şi că oricum aceasta nu ar fi putut fugi nicăieri, pentru că este o figură publică. 

"Arată Elena Udrea a femeie atât de naivă încât să nu îşi închipuie că, în contextul mediatic şi politic actual, nu stau ăştia geană pe ea, nu o filează pas cu pas, chiar dacă nu are interdicţie de ieşire din ţară, şi nu va avea coadă dacă va încerca să iasă din ţară?, a întrebat Victor Ciutacu la România TV. 

"Mi-e greu să răspund. După expulzarea din Costa Rica, am evitat să am orice convorbire cu dânsa, tocmai pentru a nu-i face rău. Mă gândeam că dacă vorbeşte cu un ziarist, poate spune anumite lucruri care pot influenţa instanţa. Până la urmă, s-a dovedit că, iată, s-a călcat în picioare Constituţia României!", a punctat Bogdan Chirieac. 

"Eu am senzaţia că a fost o acţiune uşor deliberată lăsarea ei să plece din ţară, declanşarea incendiului mediatic, că e a doua oară. Şi să vezi surpriză, o aştepta omul nostru în vamă la Kulata", a mai spus Victor Ciutacu. 

"Absolut toată lumea era de acord că se va rejudeca. Dacă şi DNA a cerut rejudecarea recursului... şi s-au răzgândit cu 24 de ore înainte. Un lucru e clar, şi îmi pare rău. Poate dacă ne vede Traian Băsescu... seminţele răului plantate în primul mandat al domniei sale au scos la iveală monştrii de astăzi. Mai departe, dânsa e o mamă. Din dosarul ăsta şi altele se adună vreo 30 de ani închisoare, dar lucrul ăsta nu va şterge ororile epocii Băsescu, nu va şterge nici eşecurile actualei epoci, nu se vor construi spitale şi şosele. Sigur, pot fi aduse tot felul de pseudo argumente, dacă vreţi le scriu şi eu, că le ştim. Nu ştiu de ce nu şi-a luat măsuri, nu ştiu ce a aşteptat, dar mai e ceva. E mamă! Fugi toată viaţa? Eşti Elena Udrea, nu te poţi ascunde nicăieri. Cineva are interesul ca Elena Udrea să tacă. Viaţa a făcut ca ea să nu vorbească, aşa cum a făcut Sebastian Ghiţă. Cum nu a vorbit nici Traian Băsescu despre măruntaiele statului subteran", a mai spus Bogdan Chirieac la România TV. 

Elena Udrea a fost PRINSĂ. A fost dusă în AREST în Bulgaria

”În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfăşoară activităţi specifice, în vederea predării femeii către autorităţile din România” anunță Poliţia Română. 

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel