Udrea pune la dispoziţie hotelurile soţului pentru cazarea delegațiilor

elena-udrea-dece-310x207
elena-udrea-dece-310x207
Elena Udrea a declarat că va sprijini pe colegii din PDL care vor veni la Convenţia din 23 martie şi care ar vrea să se cazeze la hotelurile soţului său, arătând că până acum nu i-a solicitat nimeni acest lucru, nici gratis nici contra cost. Ea a arătat că aceştia pot fi susţinători ai lui Vasile Blaga, nu numai ai săi.

 "Până acum nu mi-a solicitat nimeni nici gratis nici contra cost. Dar spuneam de regulă. De regulă oamenii plătesc, dar sigur că la mine, dacă suntem şi colegi, reuşesc să obţină şi preţ de agenţie, deci un discount. Dar astea sunt situaţii rare, pentru că partidul nu are des evenimente", le-a spus Elena Udrea ziariştilor.

 Ea a făcut aceată precizare după ce a fost întrebată dacă o să-i cazeze la hotelurile soţului său pe delegaţii care vor veni smbătă la Convenţia partidului. "Până acum am verificat, nu există solicitări din partea colegilor, avem doar trei, cinci solicitări din partea celor de la Roman, colegii mei din colegiul din Roman şi Ion Creangă, dar dacă vor fi colegi care vor dori să se cazeze, dacă vor veni cu o seară înainte şi vor dori să se cazeze, cu mare drag îi sprijin. Dar numai să ne contacteze", a precizat Elena Udrea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel