Uite șobolanul, nu e șobolanul. Cristinei Șișcanu i s-a „strâns pielea” după ce a cinat

Sursă foto: Facebook/ Cristina Șișcanu
Sursă foto: Facebook/ Cristina Șișcanu

Vedeta a intrat în stare de șoc după ce a aflat ce au văzut internauții în unul dintre videoclipurile sale.

Cristina Șișcanu este cunoscută pentru intervențiile sale din mediul online, acolo unde își ține cititorii al curent cu ultimele noutăți din viața ei.

De această dată, partenera lui Mădălin Ionescu a postat un videoclip pe internet pentru a împărtăși cu urmăritorii săi „nota de plată” din cadrul unui restaurant pe care internauții îl consideră „fițos”.

După ce a încheiat „transmisiunea” - iar acest lucru este o dovadă pentru fanii care au acuzat-o pe vedetă că nu se uită prin mesajele voastre - Cristina a citit unul dintre mesajele lăsate de fani prin care avea să afle că a fost sesizat un șobolan care trecea prin spatele său.

Cristina a fost oripilată de informație, astfel că i s-a făcut rău, mai ales dacă luăm în considerare faptul că soția lui Mădălin are o aversiune puternică, dacă nu chiar fobie, de rozătoare.

„Sunt în stare de șoc! De jumătate de oră sunt cu stomacul strâns, pielea îmi este de găină, abia acum mi-am revenit și m-am liniștit. Cineva dintre urmăritori mi-a scris într-un comentariu la materialul în care arăt nota de plată de la prânz și cu imagini cu ceea ce am consumat. Îmi spune: ”Aoleu, voi nu ați văzut că prin spatele vostru trece șobolanul?”. Mi s-a făcut rău. Am crezut că glumește. Am zis, hai să mă uit la imagini.  Mi-a înghețat inima. Într-adevăr, iată ce văd. Am dat aceste imagini pe repeat de mii de ori și în primă fază mi s-a părut că așa este. Eu am o aversiune față de rozătoare, încât mi s-a întunecat mintea, nici nu mai gândeam. Nici nu am rememorat locul în care am fost, astfel încât să-mi dau seama dacă putea fi posibil așa ceva”, a povestit Cristina Șișcanu pe Facebook.

Mai mult, după ce și-a făcut curaj să revadă filmarea inițială în cauză, Cristina a sesizat că, de fapt, totul a fost o încurcătură, în imagini fiind doar părul prins în coadă al unui „garçon” care lucra în restaurantul respectiv.

„Însă după aceea m-am calmat și am încercat să-mi amintesc exact cum stăteam. În spatele nostru era o oglindă, nu avea cum să treacă șobolanul. În acea oglindă se reflecta ce era în fața oglinzii, pe acolo a trecut ospătărița si i se vedea partea asta de cap, avea coada prinsă. Doamnă ce mi-ați făcut? Eram gata să-mi fac bagajele și să plec în noaptea asta de aici. Mi s-a creat o stare încât nu mai voiam să aud de orașul ăsta. Asta nu înseamnă că nu e posibil în anumite locuri, dar m-a stresat foarte tare situația asta”, a mai spus Cristina Șișcanu,  în videoclipul postat pe internet. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel