Ultima discuție dintre Laura Crișan și tatăl ei. De ce nu se mai înțelegeau cei doi. "Decât să îmi facă asta, mai bine murea"

Sursa Foto: Inquam Octav Ganea
Sursa Foto: Inquam Octav Ganea

S-a aflat motivul pentru care Ioan Crișan, afaceristul de la Arad, mort după ce mașina sa a explodat, și fiica sa, nu se mai înțelegeau.

Opinia publică este șocată după noile informații apărute în cazul asasinării lui Ioan Crișan. Fiica sa ar fi comandat omorul acestuia, iar mulți se întreabă ce a determinat-o să recurgă la un asemenea gest șocant. Laura Crișan nu își recunoaște vina, dar procurorii par să aibă mai multe probe în acest sens.

Tensiunile dintre Ioan Crișan și fiica sa ar fi fost cunoscute de apropiați, potrivit unor surse judiciare. Cu doar câteva săptămâni înainte de moartea afaceristului de la Arad, acesta s-a certat cu fiica sa. El ar fi anunțat-o atunci că vrea să o dezmoștenească, se arată în documentul prin care procurorii au cerut arestarea preventivă a Laurei Crişan, potrivit Antena 3 CNN.

Laura Crișan ar fi trebuit să moștenească o casă de la bunicul ei

"Bunicul meu, din câte știu, intenţiona să îmi lase mie ferma. Era de notorietate și faptul că acesta dorea să îmi lase mie casa din Coloniștilor și fratelui meu casa de pe strada Bicaz. Din câte am înţeles, inclusiv în urma unor discuţii de acasă, că bunicul fusese la notar anterior evenimentului, intenţiona să întocmească actele prin care să treacă casele pe numele nostru. (...) Și acest lucru nu s-a mai materializat întrucât a intervenit decesul bunicului meu.

Ulterior decesului bunicului mama a vândut inclusiv casa de pe strada Bicaz, deşi aceasta ar fi trebuit să rămână fratelui meu. (...) Nici eu și nici fratele meu nu am știu că mama a vândut casa de pe strada Bicaz, am aflat după ce deja găsise client.

Eu nu voiam nici să fie vândută casa de la Dumbrava întrucât făcusem planuri cu bunicul meu cum să o amenajam și îmi plăcea foarte mult acolo. După succesiune și vânzarea bunurilor nu a fost constituit niciun depozit pe numele meu sau al fratelui meu", a declarat Laura Crișan, potrivit unor surse judiciare.

Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa părintească a tatălui ei

În plus, un martor din dosar ar fi susținut faptul că Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa părintească pentru că nu o mai putea întreține. Ea ar fi căutat o persoană care să o ajute să facă asta, după care a renunțat la idee, conform acelorași surse.

"Pentru a scăpa de dificultăţile date de nevoia întreținerii unei case de dimensiuni relativ mari (casa părintească a victimei, modernizată și pusă la dispoziția fiicei sale pentru a trăi cu cei doi copii, pe care, cum s-a arătat, intenţiona să o lase moștenire nepoatei sale si cu privire la care victima respingea vehement ideea vânzării, introdusă de Bilcea Laura-Oana), aceasta a intenţionat să o incendieze, a efectuat anumite demersuri pentru a identifica o persoană care să o ajute în acest scop, după care a renunţat la idee", a declarat un martor, potrivit unor surse judiciare. 

Ultima discuție dintre cei doi

Ioan Crișan ar fi fost nemulțumit de faptul ca Laura nu are un venit constant și că are nevoie de ajutor financiar mereu deși poate profesa ca avocat.

Ultima discuție dintre Ioan Crișan și fiica lui ar fi avut loc în 21 aprilie 2021, potrivit acelorași surse judiciare. În data de 25 mai 2021, când a fost ziua de naștere a Laurei Crișan, între tată și fiică nu ar fi existat nicio discuție.

Tensiunile dintre tată și fiică rezultă și din împrejurarea că, aproximativ în luna aprilie 2021, Ioan Crișan a fost auzit afirmând despre fiica, la un eveniment de familie: "decât să îmi facă asta, mai bine murea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel